2018-11-13 10:56:53• hírek • Szatmár.ro

50 lejért mészárolta le családját a 17 éves fiatal

Hármas gyilkosság történt kedden este Calarasi-ban: egy 17 éves fiú végzett egykori nevelőszüleivel, illetve azoknak vérszerinti lányával –tájékoztat az a1.ro.

A híroldal tájékoztatása szerint a 112-es segélyhívót az egyik szomszéd tárcsázta, akinek gyanús lett az idős házaspár háza táján uralkodó csend, ezért átment, hogy ellenőrizze, rendben vannak-e. Ekkor fedezte fel a három holttestet: a 82 éves férfit, 80 éves feleségét és 58 éves lányukat halálra késelték.
 

A rendőrségnek sikerült rövid idő alatt kézre keríteni a feltételezett elkövetőket, három 17 éves fiatalt. Mindannyian a Perisoru községben található gyermekelhelyezési központban éltek állami gondozottként, viszont egyikük több évig együtt is lakott az idős házaspárral, akik hivatásos nevelőszülőként gondoskodtak róla. Megromlott magaviselete miatt azonban a család kérelmezte, hogy kerüljön ismét állami nevelésbe. Sajtóértesülések szerint ezt követően a fiatal drogfüggő lehet, így könnyen elképzelhető, hogy ez alkalommal is kábítószerre szerettek volna pénzt szerezni. Úgy tudni, hogy a három fiatalember végül 50 lejjel és egy pár fülbevalóval távozott a helyszínről, de nem jutottak messzire. A rendőrség elfogta, majd 24 órás őrizetbe vette a fiúkat. A nyomozás jelenleg is zajlik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: